sunnuntai 20. elokuuta 2017

Meidän juhlapaikka!


Aiemmassa tekstissä vähän esittelinkin eri vaihtoehtoja joita pohdittiin juhlapaikaksi ja nimesin omia suosikkejani. Ykskään noista esitellyistä ei siis päätynyt meidän juhlapaikaksi vaan juhlapaikka löydettiin meille lähempää kun osasin edes kuvitella. Meidän häitä juhlitaan siis meidän omalla kylällä, reilun kilometrin päässä meiltä kotoa tehdasmaisissa ja rosoisissa tunnelmissa. Juhlapaikkana meillä on Villähteen Autokorille tänä vuonna valmistunut Puusepänsali, joka on tänä vuonna korkattu käyttöön. Vieressä vähän fiiliskuvia siitä, mimmoisesta paikasta on kyse. Nää kuvat on napattu Lounaskorin ja Kukkakauppa Villiviinin face-sivuilta. Lounaskorin pitäjä Mervi Laaksonen siis toimii välikätenä vuokratessa ja Villiviini on samassa rakennuksessa toimiva kukkakauppa.

Meijän hääsuunnitelmathan oikeastaan lähti liikkeelle tästä paikasta. Näytin Sulholle sattumoisin facesta kuvia tästä paikasta, että vitsi miten siisti paikka ja Sulho innostui ja totesi että ois aika makea. Minähän tartuin samantien siihen ja otin yhteyttä ja sovin meille esittelyn parin päivän päähän.

Villähteen Autokorihan on siis vanha tehdasrakennus, jossa on tehty linja-autoja, kunnes muutama vuosi sitten toiminta loppui ja tilat oli jonkun aikaa tyhjillään. Nykyään tiloista löytyy mm. kampaamo, valokuvaamo, kukkakauppa, hieroja, verhoomo, pitopalvelu, lounaspaikka eli kaikki palvelut saa saman katon alta.

Anyway, me käytiin paikkaa katsomassa ja Lounaskorin Mervi hoiti esittelyn ja me ihastuttiin kyllä ihan samantien.
Vuokra pe-su on tänä kesänä ollut 450€, ensi vuoden hintaa ei ole vielä vahvistettu, pientä painetta hinnannostolle kuulema on kun juhlatilan suosio on yllättänyt.

Juhlatilaan mahtuu jopa 150 juhlijaa, mutta parhaimmillaan tila on alle 100 hengen juhlissa, jolloin mahtuu syömään väljästi ja tanssimaan ilman että tarvii siirrellä pöytiä tieltä.

Tilassa ei oo tällä hetkellä juurikaan minkäänlaisia rajoituksia, sillä paikalle saa viedä omat juomat ja just sen pitopalvelun jonka haluaa ja aamuun asti saa tanssia. Tilassa ei tosin oo juurikaan keittiötiloja, mutta viereisessä salissa on Lounaskorin omat tilat, joten kätevintähän on ottaa pitopalvelu heiltä ja näin mekin siis tehdään.
Lounaskorin ruokia en oo päässyt ite vielä kokeilemaan mutta oon kuullut pelkkää hyvää ja syksyn mittaan pitänee käydä testaamassa. Lisäks pitopalvelun emäntä Mervi oli tosi mukavan oloinen, keskeytti lounaansakin esitelläkseen paikkaa ja vastaili sähköpostiin nopeasti ja ystävällisesti.

Miinuksia on toki se, että lattia on kivilattia, joka ei oo ehkä ihan paras pitkään jaloillaan olemisen kannalta, eikä varsinkaan korkkarien kanssa, eikä valssaaminen suju ehkä ihan niin sujuvasti kuin esim. puulattialla.
Lisäks ulkotiloja ei juurikaan ole, sisääntulon luokse saa laitettua tupakkapaikan ja esim. jonkunlaisen huviteltan johon pääsee vilvoittelemaan tai sateen sattuessa. Lisäks tilaan menee aika jyrkät kiviportaat, ja voin jo sieluni silmin nähdä että joku pyörii ne alas...

Ehdottomina plussina mainittakoon tuo sijainti, joka on meitä todella lähellä: helppo viedä koristeita ja muita tavaroita perjantaina eikä haittaa vaikka jotain unohtuisi kotiin kun sen kipaisee nopeasti. Lisäks koska kaikki luottokoiranhoitajat on meidän juhlissa, ei me saada meijän karvalapsi Sirua mihinkään hoitoon (en oo tähän päivään mennessä raaskinu viedä sitä mihinkään koirahoitolaan, vaan se on aina ollut mummoloissa). Mutta, koska anopillakin on koira, jonka kanssa on sama ongelma, niin koirat voidaan jättää tänne meille ja joku käy niitä katsomassa muutamaan otteeseen päivän mittaan, antamassa ruokaa ja kävelyttämässä.

Lisäks esittelykierroksella meille kerrottiin että samoissa tiloissa sijaitseva valokuvaaja Heli tekee asuntostailaushommia ja on kuulema aikeissa vähän laittaa paikkoja enemmän kuntoon ensi kesää varten ja suunnitteilla on myös ilmalämpöpumpun hankinta.

Pitää käydä keväällä vähän fiilistelemässä lisää ja ottamassa kuvia ja mittoja pöydistä ja muista. En malta oottaa!1 kommentti:

  1. Tämähän on upean näköinen paikka eikä hintakaan ole paha!

    VastaaPoista

Vinkkivitoset tervetulleita - jätähän kommentti käynnistäsi :)