lauantai 19. elokuuta 2017

Meistä kahdesta

"Me" ollaan oltu käsitteenä yhdessä olemassa vuodesta 2007 lähtien, eli tänä vuonna tulee 10 vuotta yhteistä eloa täyteen. Me tavattiin yhteisten tuttujen kautta kun mä olin lukion vikalla ja ruvettiin seurustelemaan lukion jälkeisenä syksynä. Just pohdiskelin yks päivä että ME on oltu käsitteenä yks kolmasosa koko elämästäni, kuulostaa noin sanottuna aika hurjalta.

Sulho on mua 6 vuotta vanhempi eli meillä on just sopivasti ikäeroa, toinen on kerenny jo vähän kasvaa aikuiseks (minä siis, tietty) ja toinen tekee parhaansa kasvaakseen. Monesti ollaan kyllä kimpassa mietitty että koskahan tulee se ikä tai päivä että tuntuu ihan aikuiselta, siis muutenkin kun niinä päivinä kun todetaan että voidaan ihan hyvin syödä jäätelöä aamupalaks, koska ollaan aikuisia.

Me on tavattu 2006 yhteisen kaverin kautta. Tai siis oikeestaan Sulhon kaverin kautta, jonka kanssa mä kävin kahvilla pari kertaa ja sitä kautta ajauduin sit samoihin piireihin. Muutamissa yhteisissä bileissä käytiin ja heitettiin juttua ja silloin tällöin viestiteltiinkin jotain. Olihan meillä semmosta pientä vispilänkauppaa ilmassa, kun sitten koitti mun ylppäripäivä kesäkuussa 2007 ja treffasin Sulhon ja sen kaveriporukan kaupungilla ja hän oli ihan käynyt ostamassa ruusunkin ylioppineelle. Aika pitkälti taidettiin ilta viettää samoissa seuroissa ja otettiin sitten porukalla tilataksi, kun samaan suuntaan oltiin menossa. Siinä vaan kävi niin että minähän en "muistanut" jäädä meidän risteyksessä pois vaan löysin itteni jutustelemasta Sulhon kanssa hänen kaveriltaan ja saatettiin sohvallakin nukkua vierekkäin. Aamulla isi soitti että voi tulla keräilemään, kun oli velipoikaakin hakemassa samalta ylppärireissulta kotiin, ja minä hipsin lakki kainalossa, mekko päällä tien varteen. Muutaman päivän päästä tulikin Sulholta viestiä perään ja ne viestit johtikin sitten tähän päivään. Me ei oikeestaan tiedetä mikä päivä ruvettiin seurustelemaan, eikä olla taidettu ikinä sopiakaan seurustelevamme, koko kesä treffailtiin ja pussailtiin ja elokuussa kun mulla alkoi koulu, mä sain Sulhon auton käyttööni niin päästiin helpommin kulkemaan toistemme luo. Mä pidän meijän vuosipäivänä 17.8. ja Sulho aina vitsailee että taas tuli keksitty vuosipäivä. 😃

Meistä kahdesta mä olen se romanttisempi, se joka tykkää yllättää ja suukotella ja hakea huomiota joskus ehkä rasittavuuteen saakka... 😉Sulho on taas ehkä semmoinen perinteinen suomalainen mörökölli joka ei niinkään välitä esim. julkisista hellyydenosoituksista tai siitä että kaikesta tehdään siirappia. Tiiätte varmaan sen tyypin joka on kerran sanonu rakastavansa ja kertoo kyllä sitten jos asia muuttuu 😊 Osaa hänkin yllättää välillä, ja esimerkiks kosinta Dubaissa tuli mulle ihan puskista!

Niin, me on oltu siis tänä vuonna 10 vuotta samalla polulla, ja tähän päivään mennessä 1,5v kihloissa.
Meillä on tämmöinen pieni omakotitalo täällä Hämeessä ja viime vuonna rakennettiin autotallia hartiapankkivoimin. Mähän oon kysellyt siis häiden perään jo kauan ennen kosintaa ja uskotte varmaan että varsinkin sen jälkeen. Mies sitten lupasi, että kun talli on saatu rakennettua, niin sitten voidaan miettiä sitä. No, tuossa tuo talli on rännejä vaille valmis 😍

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Vinkkivitoset tervetulleita - jätähän kommentti käynnistäsi :)