keskiviikko 16. elokuuta 2017

Tästä se lähtee!

Mun rakkaat <3
Moi vaan moi siis. Tässä tää nyt olisi - ihan tyhjä taulu, johon mä saan maalata (kirjoittaa) ihan mitä mä haluan. Aivot lyö heti tyhjää, että pitäiskö tää nyt aloittaa esittelemällä itsensä, vai kertomalla blogista vai painaisko sittenkin vaan tuota "sulje"-nappia ja unohtais koko kirjoittamisen..

 Aloitetaan vaikka kertomalla että oon ennenkin "blogannut", vaihdossa ollessani pidin päiväkirjamaista blogia jotta kotimaassa olevat ystävät näki vähän miten mulla menee ja onko heidän läksiäislahjaksi antamalleen turvahälyttimelle tullut tarvetta. Olin siis niinkin kaukana vaihdossa kuin Tanskassa, joten välimatka ja aikaero vähän karsi yhteydenpitoa ;) Sen jälkeen maailmani täytti tappijalka eli corgimme Siru, jonka kanssa harrasteluista yritin kirjoitella silloin tällöin. Huomasin juuri päivittäneeni sen blogin viimeksi niinkin tuoreesti kuin vuonna 2014, joten ehkä sen oli aika mennä suljetuksi ja vain mun omiin muisteluihini. Tappijalka on kyllä edelleen olemassa ja ilahduttamassa meidän päiviä, ja hän saattaa täälläkin vilahdella silloin tällöin.

 Syy, miksi tämä teksti tuli eetteriin on se, että 9 vuoden yhdessäolon jälkeen mun mieheni kosi mua vuosi sitten romanttisella Dubain reissullamme. Don´t get me wrong, hääpäiväähän ei siis todellakaan päätetty kosimisen yhteydessä, niinkuin usein tavataan tehdään, mutta viimein me ollaan päästy päivästä yhteisymmärrykseen. Täällä olis siis tarkoitus vähän pölistä suunnitelmista ja jakaa omia inspiraatioita, koska tiedän ettei Sulho kestä vuotta häähölinää enkä usko kenenkään kavereistanikaan jaksavan moista. 👰

Niin ja haluatte varmaan tietää jotain meistäkin? Minä, tuleva morsmaikku Maiju, oon 29v puhdasjalkanen lahtelainen. Lapsuuteni ja nuoruuteni vietin kuitenkin Asikkalassa, josta sitten muutin opiskelujen perässä Lahteen. Tuleva sulho, kulkekoon täällä nimellä Sulho, on sitten samoilta kulmilta, eli Asikkalasta myöskin. Mitäpä sitä lähteä merta edemmäs kalaan kun hyviä saaliita löytyy näköjään kotiseuduiltakin ;) Pinterestiin on perustettu jo omat inspisboardit, juhlapaikkoja on tsekkailtu ja vieraslista on ollut olemassa noin viisi vuotta, sitä pitänee päivittää. Tästä tää siis lähtee, tervetuloa mukaan haaveiluun ja suunnitteluun, kohti rouvaselämää!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Vinkkivitoset tervetulleita - jätähän kommentti käynnistäsi :)