tiistai 12. syyskuuta 2017

Häähankinnat pohdinnassa

Sinkkisankoja, Knoppa-lakanoita, koivukiekkoja, pilttipurkkeja, pitsiä, juuttinarua, pellavaista kaitaliinaa, vanhaa roosaa, pompomeja, hunajakennoja, hallaharsoa, hanallisia lasiastioita. Viime aikoina hääkirppiksiä selailtuani nää taitaa olla niitä tän hetken trendejä, tai oikeastaan muutaman viime vuoden takaisiakin jo. Maalaisromanttisuus on pysynyt jo vuosia kovassa huudossa häiden teemoissa.
Kaikki yllämainitut liikkuu kovaa kyytiä hääkirppiksillä ja mua on yllättänyt myös se, että miten kovia hintoja hääkamoista pyydetään, toisinaan myös ihan kauhistuttanu.

Kuva: kranssit.fi
Kuva: decorahouse.com
Kuva: kuva: weddingideasaustralia.com
Pilttipurkki maksaa kaupassa n.0,40e, semmoinen peruspilttipurkki siis, missä on vaikka mangososetta. Kun lisäät siihen ympärille vähän pitsinarua tai pätkän juuttinarua, niin yhtäkkiä purkki maksaakin enemmän tyhjänä kuin täynnä sitä mangososetta. Joku myi just laatikollista pilttipurkkeja, n. 35kpl, joiden ympärillä pitsiteippiä, 20€ koko setti.

Miehelle oon laittanut monta kuvakaappausta koivukiekkojen myynti-ilmoituksista, ja ollaan kimpassa kauhisteltu niitä hintoja mitä jotkut niistä pyytää! 15 kpl 25cm ja 10kpl 15cm koivukiekkoja makso eräällä daamilla 50€ (!!) ja ko. myynti-ilmoituksessa riitti ostajia jonoksia asti. Samassa ryhmässä taas joku myi oman vastaavan satsinsa pois 8€. Meille tulee todennäköisesti myös koivukiekkoja, tai oon suunnitellut että ne olis helppoja ja hauskoja kakkubuffetin alusia, ja iskä vois meille moiset tehdä - säästetään taas rahaa :D

Ensisijaisesti mä haluaisin ostaa käytettyä tavaraa, maailma hukkuu roskaan muutenkin, ja pyrin käyttämään luonnonmatskuja askarteluissa - kiittää sekä luonto että rahapussi, ja molemmista oon just nyt huolissani :D
Kuva: Pinterest
Luonnollisesti oon kuitenkin myös tsekannut aliexpressin, wishin ja ebayn, koska kierrätetyn kaman hinta välillä hirvittää, mutta niistä ostaminen on vähän sika säkissä-kauppaa. Plus jos Kiinasta meinaa jotain tilata, niin olis pakko aloittaa tilaaminen nyt, niin kerkeää ehkä saamaan oikeat tavarat vuoden sisään.

Pohdiskelen tässä myös somisteiden vuokraamista, jos jostain löytyis hyvä kohtuuhintainen vuokraamo. Sulhokin kiittäisi, kun ei tarvis ruveta täyttämään uuden autotallin nurkkia hääsomisteilla, meidän vaatehuoneet/varastokomerot kun on niin täynnä jo valmiiks että niihin on ihan turha yrittää tunkea mitään..Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Vinkkivitoset tervetulleita - jätähän kommentti käynnistäsi :)