keskiviikko 20. syyskuuta 2017

Kakkubuffet häihin - itsetehden?

Kuva: Pinterest
Mä oon intohimoinen leipuri ja rakastan kaikkea leivontaa. Erityisen innoissani leivon juustokakkuja/moussekakkuja (jatkossa puhun näistä vaan juustokakkuina, vaikka kaikissa "juustokakuissa" ei ookaan ollenkaan juustoa, vaan ovat siis moussekakkuja :D) ja oon saanut kunnian tehdä useamman kappaleen tilauksen viime kesänä yksiin häihin ja kolmekymppisiin, ja lisäks yksittäisiä kakkuja aina kun mahdollisuus. Leivonta on siis musta ihan parasta!

Jotenkin toi ite tekeminen kiehtois ihan kauheesti - varsinkin kun juhlapaikka on niin lähellä ja kylmäkuljetus ja yleensäkään kuljetus ei ois mikään ongelma. Sulhon kanssa juteltiin aiheesta ja hän oli sitä mieltä että tottakai jos haluan, mutta iskeekö mulle hirvee stressi jos leivoskelen pari päivää ennen juhlia ja kaiken pitää tietty mennä just eikä melkee. Toisaalta taas mä en oo ikinä epäonnistunu liivatteella hyydytettävien kakkujen teossa ja tein sen 9kpl kakkuja häihin, joten oon kokenu myös sitä painetta vähän. Lisäks yks hyvä ystävä lupas auttaa mua kakkujutuissa - meillä on semmoinen Tätien leivontakerho ja ollaan leivoskeltu kaikennäköistä ja kokeiltu kaikennäköistä vuosien varrella. :D
Pätkisjuustis, made by minä

Triplasuklaajuustikset, made by minä
Me ei kumpikaan olla täytekakun ystäviä millään muotoa, joten aika itsestäänselvyys on että meijän juhliin tulee juustokakkua/kakkuja. Suuri kysymys onkin se, että tilataanko me kakut pitopalvelun kautta, jotain muuta kautta vai tekisinkö mä ne ite? Nää tässä sivuilla olevat kakut oon tehny minä, ja kaikki on ollu ihania!

Vadelma-mansikka-valkosuklaajuustis
made by minä
Lisäks ite tekemisellä säästäis paljonkin rahaa, kun ei tarvis maksaa tekopalkkaa kenellekään, ainoastaan ainekset maksais. Kysyin just meijän pitopalvelulta kakkuhintaa, se kun ei sisälly ruokien hintaa ja peruskakun saa 3e/hlö, eli meijän vierasmäärällä kakut maksais n. 200eur.
Ite tekemällä sais myös varmasti just semmoisia kakkuja kun haluaa. Tai siis semmoisia mitä osaa tehdä :D

Jos juhlapaikka olis kauempana meiltä kotoa kun kilometrin päässä, niin en usko että harkitsisin edes ite tekemistä, mutta nyt toi lähellä olo kiehtoo niiin paljon. Haukkaanko mä liian suuren palan häitä edeltäville päiville, jos rupean väkertämään kakkuja ite?Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Vinkkivitoset tervetulleita - jätähän kommentti käynnistäsi :)