lauantai 30. syyskuuta 2017

Kampausinspiraatiota

Eksyinpä taas iltapuhteina selailemaan pinterestiin tukkajuttuja. Mulle on siunaantunut paksusti tukkaa ja tällä hetkellä tukka on palttiarallaa lapaluihin saakka, joten tästä reuhkasta luulis saavan jonkunlaisen kampauksen helpostikin, ja vielähän on melkein vuosi aikaa kasvattaa ja tehdä muutosta väriinkin jos niin haluaa.

Mähän siis rakastan kiharoita ylikaiken. Jännä että ihminen jolla on suora tukka haluais et tukka olis kihara... 😄 Mä oon ite maailman surkein laittamaan tukkaa, ja yleensä lähen juhliin tukka kiharrettuna joko auki tai kiinni. Sulho on muutaman kerran toivonutkin että voisinko joskus olla kihartamatta tukkaa, mutta mä en vaan osaa tehä sille mitään muuta.

Mulla on kampaajalle jo alustava varaus, mutta lyödään se virallisesti lukkoon vasta ens vuoden alussa. Kampaajaks mulle tulee Jasmin Mäntylä, jolla on kotisalonki kilsan päästä meijän kotoa. Oon istunut Jasminin penkissä vaan kerran pari kuukautta sitten, mutta tuli kyllä niin ihana tukka että tsekkasin sen jälkeen Jasminin someprofiilit ja kun huomasin Jasminin tekevän myös todella taidokkaita kampauksia, tiesin heti kenet haluan tekemään kampausta. Plus ei oo ainakaan haitaks että kampaaja on näin lähellä. 😅

Ei liene yllätä ketään että pinterestistä silmään pisti kaikenmoiset kiharakampaukset. Alla muutama mitkä miellytti silmää, eri asia sitten tietty sopiiko tämmöset mun päähän! Kuvat pinterestistä.
Hakusessa olis siis tommoista puoliaukinaista kiharaa, vähän ehkä lettiä, tukkakoristetta ja rentoutta. En missään nimessä halua mitään kireää niskanutturaa, tai tukkaa kokonaan tiukasti taakse. Mulla on aika pyöreät kasvot, joten mm. tiukat nutturat korostaa mun mielestä sitä pyöreyttä entisestään. Plus että mulla on aina tukka vähintään puoliks auki, joten en tunne oloani kotoisaks hiukset kokonaan pois näkyvistä.

Luojalle kiitos koekampausmahdollisuudesta!

2 kommenttia:

  1. Mä juttelin edellisellä kampaajakäynnillä hääkampauksista ja optimaalisesta hiusten pituudesta kampausta varten. Kampaaja sanoi, että noin puoleen lapaan oleva tukka on paras erilaisiin nutturakampauksiin. Mä nappasin siitä tavoitteen itelleni :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Toi on varmaan ihan totta - liian pitkä tukka tuottanee omanlaisensa haasteet kampauksen pysyvyyden kannalta. Mun pitää varmaan tehdä jonkunlainen tukkasuunnitelma kampaajan kanssa :)

      Poista

Vinkkivitoset tervetulleita - jätähän kommentti käynnistäsi :)