keskiviikko 13. syyskuuta 2017

Milloin se hössötys oikein alkaa?

Meillä oli tänään semmoinen "öööö pitäiskö meijän ruveta tekemään näiden juhlien suhteen jotain?"-hetki Sulhon kanssa. Sulho totes että tuntuu että kaikki muut on enemmän innoissaan suunnittelemassa ja auttamassa, ja me ollaan ite ihan laiskimuksia ja lähinnä vaan googlaillaan asioita, muttei saada mitään aikaiseks.

Tähän päivään mennessä meillä on siis kirkko (Nastolan Kirkko), juhlapaikka (Korin Puusepänsali), pitopalvelu (Lounaskori juhlapaikalta), ja siinä oikeestaan se. Ilmeisesti tässä vaiheessa olis hyvä myös ruveta ettimään ainakin valokuvaajaa ja mahdollista bändiä/dj:tä, koska ilmeisesti osa kuvaajista on buukannu ittensä jo pitkälle ens vuoteen ja jos haluaa jonkun tietyn, niin on hyvä olla ajoissa liikkeellä. Me ollaan Sulhon kanssa sovittu, ainakin periaattellisesti, että mä vastaan valokuvaajan hommaamisesta, kun hällä ei oo mitään hajua kuvaajista ja koska kuvaus on epämukavuusalueella ja hän vastaa sitten taas häämusiikista. Siis hääbändistä toisinsanoen, DJ:tä ei nähdä meille sopivana tai meidän näköisenä, vaan ollaan molemmat livemusiikin ystäviä, joten bändi on ihan ehdoton.

Niin ja onhan meillä vieraslista suurinpiirtein kasassa, ja mä oon kirjottanu jo listan ihmisistä joita haluan polttareihini!

Mä oon myös päättänyt aloittaa perinteisen morsiusdieetin, itseasiassa startti on heti ens viikolla, joten mekkokaupoille en halua mennä ennenkuin oon saanut muutaman rakkausrenkulan kadotettua vyötäröltä..

Mä oon aivan satavarma että meille iskee vielä ihan järjetön kiire KAIKEN kanssa ja kesäkuussa havahdutaan siihen että ei hitto, meillä ei oo vielä mitään.
Tällä hetkellä oon tosin lohduttautunu sillä että ei kaiken tarvii ollaakaan niin vimpan päälle, pääasia on että meille rakkaat ihmiset tulee paikalle, on ruokaa ja juomaa. Voi olla että kesän tullen oon ihan eri mieltä ja menetän yöuneni jonkun puuttuvan palasen kanssa!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Vinkkivitoset tervetulleita - jätähän kommentti käynnistäsi :)