tiistai 5. syyskuuta 2017

Värimaailmainspiraatiota


Vuoden päästä tähän aikaan sitä oltais jo niin Rouvaa mutta koko päivä tuntuu vielä niiiiiin kaukaiselta!
Mä oon kuitenkin jo vähän käyny inspiroitumassa Pinterestin maailmassa. Juhlapäivää valitessa mä oon aina ollu ihan varma että haluan häät syksyllä. Rakastan syksyä ja sitä pimeyttä ja kynttilöitä ja syksyn väritystä, syksy iskee muhun jotenkin ihan täysiä.
Onneks myös Sulho tykkää syksyn pimeydestä ja tunnelmasta, joten ajankohta ja sitä myötä myös vähän teemakin on selvillä.

Pinterest - se samperin paikka josta huomaat poiminees ittelles kolmen vuoden edestä askarteluja ja selannees Etsyn, Wishin ja Aliexpressin läpi etsiessäs kaikkea krääsää. Alla vähän inspiraatiokuvia, lähinnä kukkamaailmasta siitä minkälaista väritystä mä haluaisin ja mitkä on iskenyt silmään Pinterestin kamalassa maailmassa.

Koska juhlat on elokuun lopulla, niin tommoinen syysmeininki olis kai ihan ok jo, vaikka toisaalta oon taas ruvennut vähän epäröimään että onko silloin liian aikaista syysväritykselle. Nyt on syyskuun alku ja uloskatsoessa on vielä ihan vihreää...
Toisaalta taas juhlatilan värityksiin syysväritys sopis paremmin kun hyvin: vähän murrettua oranssia ja punertavan sävyjä, hopeaa/valkoista kontrastina. 

Lisäks Pinterestistä löyty kuva tämmöisistä glitterlehdistä, jotka mä haluaisin jollain tavalla mukaan.
 Mietinkin jo että saiskohan tommoisista tehtyä vaikka jotain taustaa valokuvausseinäks tai
herkkubuffettiin tai meidän pöytään tai johonkin. Oon selaillut jo Aliexpressiä ja todennut että silkkilehtiä sais aika edukkaasti tilattua, ja sit vaan ite glitteröis. En jotenkin luota siihen että jos nyt rupean tekemään moisia oikeista vaahteranlehdistä että ne olis vielä kondiksessa vuoden päästä, saatika siihen että jaksan ens kesänä ruveta keräämään vaahteranlehtiä ja askartelemaan. :D

Meidän suunnitelmana on tehdä päivästä ikimuistoinen mutta samalla pyrkiä olemaan käyttämättä yhteen päivään mielettömästi rahaa, joten huomaan poimineeni asioita ja juttuja joita on helppo ja halpa toteuttaa. Rakastaisin kaikkea askartelua, mutta jotenkin mun innostus on aina aika nopeasti laantuvaa :D Sulho ei välitä askartelusta senkään vertaa, mutta luotan siihen että mulla on askarteluintoisia ystäviä jotka saapuu apuun kun oon hukkumassa liimaan ja glitteriin. ;)

Postauksen kaikki kuvat Pinterestistä!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Vinkkivitoset tervetulleita - jätähän kommentti käynnistäsi :)