maanantai 2. lokakuuta 2017

Ensimmäisiä häähankintoja

Pääsin männä viikolla oikein shoppailun makuun, kun liityin Päijät-Hämeen hääkirpputorille, ja tästä se kuulkaa lähtee - hääkrääsää on kohta nurkat täynnä!

Ostin siis 10kpl tommosia n. 15 cm korkeita pieniä kahvallisia sinkkisankoja ja yhden n. tuplasti isomman. Ai miks? No siks kun halvalla sai! Koko setti maksoi siis 5€, joten pakkohan se oli kotiuttaa. Ei kyllä vielä mitään hajua mihin mä noita käytän, mutta eiköhän ne paikkansa löydä jostain.
Nää on siis käyttämättömät ja nää mulle myynyt tämän kesän morsian naureskeli että hän osti kun nämä tuli eteen kaupassa ja oli edullisia, mutta ei keksinytkään käyttöä heidän juhlissaan. Saas nähdä käykö mullekin näin 😄

Ah niin ja onhan mulla lasiastioiden hamstrauskin meneillään! Oon syönyt siis aamupalalla jogurtin kanssa pilttejä ja niistä kertyy noita pieniä purkkeja, ja lisäks oon pyytänyt kavereita säästämään mulle Happy Joe-pulloja jos juovat niitä. Eilen pesin ja liotin etikettejä näistä mitä viime viikolla sain kasaan. Sulho pudisteli päätään hämmästyksissään kun tiskiallas oli täynnä lasiastioita likoamassa, se ei saanu mun visiosta vielä kiinni. 😁 (ehkä siks kun se on itelläkin vielä aika tosi hatara...)

Aika pienillä ostoksilla ja hankinnoilla on vielä selvinnyt, ihan jo siitäkin syystä että meijän vaatehuoneet on niin täynnä rojua ettei mulla oo mitään paikkaa mihin säilöä kaikkea (lue: piilottaa Sulhon katseilta).
Miltäs muilla näyttää, joko vaatehuoneet tursuaa hääkamaa?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Vinkkivitoset tervetulleita - jätähän kommentti käynnistäsi :)