sunnuntai 15. lokakuuta 2017

Meikkileikkejä!

Mä tykkään meikeistä - liian paljon ihmiseksi, joka ei niitä juurikaan osaa käyttää. 😃
Mun arkimeikkiini kuuluu ripsiväri ja bb-voide/meikkivoide, ei mitään muuta.
Mun meikkipusseista (huomaa monikko!) löytyy kuitenkin kaikenmaailman luomivärejä, muutamaa eri väriä kajalia, aurinkopuuteria, korostukseen ja häivytykseen tarkoitettuja tuotteita ja ainakin neljää erilaista poskipunaa, Plus tietenkin kaks sivellinsettiä, ja kaikkien siveltimien käyttötarkoitus ei oo mulle ees täysin selvä. 😄 Semmoinen meikkailija täällä siis - lienee selvää, että en oo tekemässä omaa meikkiäni hääpäivänä.

Kuva: Pinterest
Kuva: Pinterest

Kuva: Pinterest


Mä haluaisin siis tuommoista aika luonnollista meikkiä, koska haluan näyttää itseltäni hääpäivänä.
Mä meinasin kysyä kosmetologiystävääni meikkaamaan, hän meikkasi mut Sulhon serkun häihin menneenä kesänä ja tykkäsin ihan mielettömästi! Olishan tässä melkein vuosi aikaa harjoitella ja miettiä minkämoista naamaa haluaa. :)

Mulle tärkeintä meikissä on pohja - mulla on herkästi punoittava iho ja oon herkästi punastuva. Jos jännitän tai kiusaannun tai juon ensimmäisen lasin alkoholia tai jumppaan tai mulla on kuuma, niin mun naama lehahtaa välittömästi punaiseksi ja se ei oo mitään pientä söpöä "blushing pride" punoitusta vaan ihan kunnon punaa. En haluais näyttää hääkuvissani punanaamalta, joten pohjan kanssa joudutaan tekemään töitä että saadaan se peittämään mun ylivilkasta naamaverenkiertoa, mutta kuitenkin niin että en näytä siltä että meikkiä on 2cm kerros. Kauniisti häivytettyä luomiväriä ei kukaan huomaa, jos naama kiljuu kilpaa paloauton värin kanssa😄

Mites muilla, joko ootte miettineet meikkejä, tai joko teillä on meikkaaja valittuna? Onko muita blushing pridejä, tai vinkkejä pohjan tekoon?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Vinkkivitoset tervetulleita - jätähän kommentti käynnistäsi :)