sunnuntai 8. lokakuuta 2017

Messuhuumaa - kotisohvalta käsin

Iso osa mun seuraamista blogimorsiamista on ollut kuluneena viikonloppuna messuhuumassa Helsingissä, Love Me Do-messuilla. Tunnelmia voi käydä vilkuilemassa mm. Always Yours-blogista josta löytyy melkoisen kattava kuvatulva, ja ilmeisesti lisää tulossa. 😄
Ite en tällä kertaa päässyt messuilemaan, mutta kuvien perusteella on näyttämyt hyvinkin inspiroivalta tapahtumalta.

Tsekkasin tulevia messuja sen verran että tammikuussa olis Helsingissä Wanhassa Satamassa on Suomen suurin häätapahtuma, Mennään naimisiin-häämessut. Luulenpa että viimeistään silloin pitää nappaa Sulho tai kaaso ja ystäviä kainaloon ja tehdä pieni ekskursio pääkaupunkiin.

Tosin mitä Häät2018-ryhmästä luin naamakirjasta, joillekin viikonlopun Love Me Do:t on käynyt kalliiksi ja pohdinnan aiheeksi on päätynyt niin jo hankitun morsiuspuvun vaihtaminen kuin se, haittaakohan sulhoa jos ostaakin toisen vihkisormuksen jo olemassa olevan lisäksi. 😄
Pakko siis varmaan pantata hankintoja tammikuuhun saakka, tsekata häämessujen tarjonta, etenkin ne tarjoukset ja vasta sen jälkeen tehdä päätöksiä.
Meillä on Sulhon kanssa yleensä niin huono tuuri, että melkein joka kerta kun ollaan ostettu jotain vähänkin arvokkaampaa, on se seuraavalla viikolla ollut jossain tarjouksessa, jospa edes näihin hankintoihin sais hyödynnettyä messualet ja kaikki muut mahdolliset alet...

2 kommenttia:

 1. Itse jätin suosiolla kaikki hääpuvut katsomatta ettei vaan tulisi sellaista mitä jos -fiilistä. :D messualeja oli kivasti erityisesti sormuksissa. Itse en osaa kyllä tehdä niin nopeaa päätöstä isoista hankinnoista, että olisin messuilta ostanut. Keskityin enemmään pieniin yksityiskohtiin ja omaa mieltä ilahduttaviin asioihin. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hyvä pointti toi nopeiden päätösten tekeminen! Oliko hyviä sormustarjouksia? Onko muuten tietoa miten messuilla messualet menee - pitääkö olla varautunut maksamaan sormus samantien vai saako jonkun kupongin millä sormuksen voi käydä lunastamassa messuhintaan liikkeestä?

   Messuilta saa varmasti inspiraatiota vaikka kuinka paljon, ja just niitä pieniä yksityiskohtia, niitä taidan minäkin lähteä hakemaan tammikuussa :)

   Poista

Vinkkivitoset tervetulleita - jätähän kommentti käynnistäsi :)