tiistai 3. lokakuuta 2017

The Shoes

Noin viitisen vuotta sitten siskon häitä järkkäillessäni näin jossain blogissa jollain Minna Parikan kengät hääkenkinä ja ne oli ihan mielettömän upeat - teemaan sopivasti sydännarut, ja kengät on muutenkin tosi kauniit.
Päätinkin silloin että jos joskus käy niin hassusti että päädytään naimisiin asti, niin haluan hääkengikseni just ne samat popot.

 Noh, kaks vuotta sitten mun sähköpostiin tuli viesti Cederrothilta että olin voittanut arvonnassa Minna Parikan kenkälahjakortin, arvoltaan 300euroa!
Siitä alkoikin puolen vuoden pähkäily siitä mitkä kengät mä lahjakortilla ostan, kun sydän huus että tällä rahalla sais hääkengät, ja järki (ja muutama muukin) huus että mitä sä teet hääkengillä kun sua ei oo vielä kosittukaan 😃

No arvaattekin varmaan miten siinä kävi - mä ostin ne kengät ja marraskuussa kuriiri toi meidän ovelle Minna Parikan laatikon.
 Tammikuussa mua sitten kosittiin, ja vaikka hääpäivää ei päätettykään silloin heti, niin mun sydän jo läikähti että joku päivä mä vielä pääsen niitä käyttämään. Ja nyt se päivä kuulkaa on alle vuoden päässä!


Nää on ihan mielettömän ihanat, kyseessä on siis Minna Parikan Raquelit, Red Patent eli mulla on toi kiiltonahkainen versio. Pohdin superpitkään otanko mattapunaiset, vai sittenkin mustat vai sittenkin överit glitteriset, mutta nää kiiltonahkaiset punaiset houkutteli mua kaikki eniten, joten semmoiset mä kotiutin. Eikö ookin ihanat? (tähän monta sydänsilmäemojia!)

Korko on maltillinen 7cm, ja oon itseasiassa jo kerran nää koeajanut Sulhon serkun laivasynttäreillä, ja hyvin jakso monta tuntia kävellä. Nää on oikeesti tosi hyvät kävellä, ja vielä kun päkiöiden alle laittaa geelitynyt, just in case, niin luulisin pysyväni pystyssä pitkälle iltaan näiden kanssa.

Jonkunlaiset ballerinatkin on kyllä hommattava yöhön, en ehkä raaski bailata näillä koko yötä, ja kun en kuitenkaan käytä korkoja ihan kauheesti, niin epäilemättä jalat väsyy jossain välissä. En tosin usko että niihin loppuillan ballerinoihin panostan ihan kauheesti, kuka niitä näkee mekon alta kuitenkaan, pääasia että on hyvät jalassa.

(Juuri tätä kirjoittaessa luin Häät2018-ryhmää ja siellä olevaa kenkäkeskustelua ja pohdintaa mekon lyhennyksistä ja koron korkeuksista ja joku ompelija oli kommentoinut että eka kengät, ja sen jälkeen vasta mekkokaupoille. Ilmeisesti tää on erityisen tärkeää silloin jos on esimerkiks suunnitellut merenneitomallia tms., jonka lyhennys saattaa viedä mekosta muotoa eikä se toimikaan enää niin. Siis kenkäkaupoille morsiot!)

Mimmosia popoja teiltä löytyy, vai onko kenkäasialla vielä vaivattu päätä?

5 kommenttia:

 1. Ihanat kengät! Mulla on jo oikeastaan kolmet kengät :D itse tuunatut glitter -korkkarit, kiilakorko conssit ja vielä ballerinat. Mutta oon kyllä jo kallistunut niihin consseihin. :)

  VastaaPoista
 2. No oho! Vaihtoehtoja on hyvä olla! :D
  Kiilakorot on varmasti erinomainen vaihtoehto - jollei mulla ois näitä Parikoita, niin kiiloja metsästäisin itsekin. Niin paljon paremmat jalassa kuin normikorkkarit, varmasti jaksaa illan tanssia niillä :)

  VastaaPoista
 3. Parikat on kyllä ihania. Herkullisen värin valitsit. :)

  Törmäsin itse tuohon samaan keskusteluun facebookissa ja nyt vähän jännittää, kun olin suunnitellut siirtyväni illalla tarvittaessa ballerinoihin, jos jalat väsyvät. :D

  VastaaPoista
 4. Oi! Parikat <3 Mä haaveilin hääsuunnittelun alkumetreillä Parikan glitteröidyistä Jackie-mallin kengistä, mutta löydettyäni unelmien mekon, jackieiden korko olisi ollut liian korkea helmaani nähden.

  Mahtava tuuri käynyt sulla lahjakortin kanssa ja tosiaan aivan ihana kenkävalinta! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oh Jackiet olis myös aivan ihanat <3
   Joo sen kanssa kävi kyllä superhyvä tuuri, muutamaa tuttua nauratti kun kerroin että ostin itelleni sillä hääkengät, eikä silloin ollut vielä minkäänlaisia sormuksia sormessa :D

   Poista

Vinkkivitoset tervetulleita - jätähän kommentti käynnistäsi :)