torstai 2. marraskuuta 2017

Päätöksienteon vaikeus ja koristelujuttuja

Meillä on iso paletti jo hanskassa, mutta kaikki pienet jutut odottaa yhä edelleen jotain - inspiraatiota. sitä semmoista "just näin mä tän haluan"-tunnetta, ja viitseliäisyyttä.
Ens elokuuhun tuntuu olevan niin pitkä aika että mä pelkään tehdä päätöksiä mm. koristeiden ostojen ja askartelujen suhteen, koska mitä jos mieli muuttuu ja löydänkin jotain semmosta joka iskee jalat alta? Toisaalta taas oon tällähetkellä vähän semmoisella hälläväliä asenteella, kukaan ei kuitenkaan muista minkälaiset koristeet meillä oli.

Koska näihin juhliin tulee menemään muuten aika paljon rahaa, niin halutaan että koristeisiin menee mahdollisimman vähän rahaa.
Juhlatilassa on pöytinä tämmöiset harmaat lankkumaiset pöydät lasikannella:
Kuva: Kukkakauppa Villiviini
Meistä noi pöydät itsessään on sen verran kauniit, ettei haluttais peittää niitä pöytäliinalla kokonaan, vaan pohdittiin että joku kaitaliina pöydän keskelle ja siihen koristeet. Mutta siinähän se sitten onkin - minkä väriset liinat??

Koristeiks meinasin käyttää ihan omista nurkista ja siskon nurkista kerättyjä lasipurkkeja, eli siis suolakurkkupurkkeja ja pilttipurkkeja ja muita sekalaisia, joihin sytytellään sitten kynttilät illan hämärtyessä. Meille ei oo tarkkaa se että kaikki on tismalleen samanlaisia - jonkun mielestä varmaan karmea epäkohta, mutta meijän mielestä oikein ok :D


Sain myös mun nettiostokset ja posti kuljetti mulle pussillisen tekovaahteranlehtiä, joista en oo vielä yhtään varma mitä niillä teen. Aikani kuluks ostin vähän irtoglitteriä ja liimaa ja laitoin muutamaan vähän kimallusta, ihan vaan kokeilumielessä, ja suunnittelin että niitä olis heitellyt kaitaliinan päälle koristeeks. Mun omaa silmää periaatteessa miellyttää, mut sit taas joku juttu häiritsee. Siskon mielestä on ihan liikaa väriä tommosissa lehdissä :D

Tein pienen koeasetelman kotiin, koska meillä nyt poltetaan muutenkin kynttilöitä, ja musta toi oli aika nätin syksyinen ja sopi meille himaan ainakin erinomaisesti.

Tää ol eka raakaversio, lehdissä ei vielä glitteriä ja kukkamaljakkokin puuttuu
Tässä joku random-tekokukka kaapista ja lehdet glitteröitynä.

Värimaailmasta tykkään tosi paljon, oon ihan syksyihmisiä ja Sulhokin tykkää tosta värimaailmasta, ja oon sitä mieltä että jotain väriä on oltava piristyksenä. Sit taas kuitenkin pähkäilin että onko elokuun loppu tarpeeksi syksyistä niin että voin käyttää syksyn värejä näinkin räikeästi..

Kaitaliinana näissä kuvissa on mun edesmenneen Mummon tekemä pellavainen pitsiliina, mutta näitähän ei tosiaan oo kuin se yksi kappale. Pohdin jos ostais pellavakangasta ja anoppi surauttelis varmaan mielellään kaitaliinat, mutta sit taas mietin että onko harmaan pöydän päällä pellavan väri vähän pliisu? Mitä ootte mieltä?

2 kommenttia:

 1. Hei! Noi lehdet on tosi kivoja! Mä kokeilisin ehkä kultaista glitteriä niihin. Itselleni jotenkin tuo hopea tökkää silmään, mutta toki tämä on ihan teistä kiinni. Noi pöydät juhlapaikalla on tosi kauniit itsessään. Toivottavasti löydätte ratkaisun, jolla ne saadaan myös näkyviin!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Iira :)
   Hopea miellyttää värinä enemmän omaa silmää, mutta luulen että pitää kokeilla sirotella tota hopeaglitteriä vähän iisimmällä kädellä niin että se tois vaan vähän kimallusta muttei niinkään tota hopeaa värinä- nyt sitä tuli purkista niin että ei saanu sillai kevyesti vaan lösähti liiman päälle kunnon köntteinä ja peitti ehkä vähän liikaakin tota lehden omaa väriä. :D

   Pitää vähän joo pähkäillä, sinänsä positiivinen ongelma että ei tarvii miettiä miten piilottaa jotain vaan miten sais niistä kaiken irti :)

   Poista

Vinkkivitoset tervetulleita - jätähän kommentti käynnistäsi :)