perjantai 17. marraskuuta 2017

Syypää sun hymyyn

Ku on ite Lahesta kotosin, niin eihän se auta kun hattua nostaa parin päivän takaisille uutisille: vihattu ja rakastettu Cheek a.k.a Jare Tiihonen lopettaa uransa ens vuonna. Hatunnosto siitä syystä että Cheek lopettaa uransa huipulla -olis varmasti pystyny vielä tahkomaan rahaa keikkailemalla ja tekemällä vielä pari levyä. Suomipopin Facebook-sivuilla on jonkun aikaa ollu banneri "mitä sä teet 25.8.2018?". No, eilenhän selvisi sitten että Cheek vetää viimeisen keikkansa Lahen mäkimontussa 25.8.2018.
En oo ihan varma oonko täsmällistä hääpäivää täällä maininnu, mutta meijän hääthän on siis tuolloin.
Kuvituskuvana ainut kerta kun oon ollu kattomassa Cheekkiä - Lahen sibbetalo mun siskontyttöni kanssa. Fileis fileis!
En oo vankkumaton Chekkos-fani, mutta myönnetään että jollei meijän juhlia olis samana päivänä, nii olisin miettinyt kyllä josko olisin ostanu lipun kattomaan vikaa keikkaa. Koska Lahesta ja sitä rataa.

Meihinhän tää ei sinällään vaikuta hirveästi, mutta onneks tällä morsiamella kerrankin välkähti jotain ajoissa! Katseltiin siis työkaverin kanssa sitä tiedotustilaisuuden liveä ja siinä vaiheessa kun artisti ilmoitti lopettavansa viimeiseen keikkaan Lahessa, mä syöksyin samantien Booking.comiin ja Sokos Hotellien sivuille ja just se oli käymässä mitä arvelinkin - "enää 5 jäljellä!" "kysyntä on suurta hakemillesi päiville" huuteli varaussivustot. Jotain aktivoitu mun aivoissa ja kliketi klik, nappasin pari hotellihuonetta varaukseen ko. päivälle. Toisen sain Scandicista, kahen hengen huone 119eur ja toisen nappasin Seurahuoneelta, 185eur (whaat!). Molemmat varasin tietenkin niin että ne pystyy vielä perumaan kuluitta sisäänkirjautumispäivään saakka.

Sulhon kavereita on tulossa Kuopiosta ja Turkkusesta ja vaikka mä olin sitä mieltä että kyllähän nyt meijän vierashuoneeseen voi majoittua, niin Sulho ei ollu ihan samaa mieltä :D
Illalla kävin ihan huvikseni kattomassa varaustilannetta ja taputtelin itteäni olalle - jokaikinen hotelli ja majoitus 30km säteellä oli varattu loppuun. Scandicin ja Sokos Hotels Seurahuoneen päälliköitä oli haastateltu seuraavan päivän lehteen ja he sanoivat että huoneet loppui ihan parin tunnin aikana.

Kutsulistalla ei oo kauheesti porukkaa jotka tarvis hotellimajoitusta, ja vaikka suurin osa esimerkiks mun kavereista asuu opiskelujen tai töiden vuoks muualla, niin melkein kaikilla on vanhemmat tai ystäviä täällä suunnalla, joten oletettavasti saavat hoidettua majoituksen helposti. :)


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Vinkkivitoset tervetulleita - jätähän kommentti käynnistäsi :)