keskiviikko 31. tammikuuta 2018

Pikapäivitys

Sulho on ollu tän viikon talvilomalla ja on päästy "suunnitteluissa" sen verran pidemmälle, että tänään käytiin katsomassa meidän juhlatilaa ja samalla lounaalla meidän tulevalla pitopalvelulla. Vahvistukseks mukaan lähti anoppi, joka on jo jonkun aikaa kuumotellut että haluais käydä kattomassa minkälainen paikka olikaan, ja nyt sitten saatiin kerrankin yhteistä aikaa järkättyä.

Vitsi miten hyvällä fiiliksellä tultiin ulos! Meijän pitopalvelun omistaja, Lounaskorin Mervi on ihan mielettömän mukava ja hänen kanssaan oli kiva jutella ja hänellä oli hyviä mielipiteitä ja ajatuksia yleisestikin hääjuhlan kulusta. Takana on tietenkin vuosien kokemus siitä miten hommat hoituu parhaiten, joten otetaan todellakin vinkeistä vaari :) Käytiin vähän pintapuolisesti tulevaa menua läpi ja todettiin vaan että sen lukkoon lyöminen on ajankohtaisempi tehdä lähempänä kesää, mutta oli hauska kuulla kun Mervi puhui myös edellisistä juhlista joissa hääparilla on mm. ollut häämenuna hampurilaisbaari. Mervi sanoi että jännitti ensin miten moinen otetaan vastaan, mutta palaute oli lähinnä positiivista tyylillä "ihan hääparin näköistä", ja niinhän sen pitäisi mennäkin.
Menua rukataan siis meidän suhteen vielä, mutta se tiedetään että kalaa on oltava - rakastetaan siis molemmat kalaa lähes kaikissa muodoissa. Menujuttuihin sitten myöhemmin :)

Oli myös superkiva nähdä juhlatilaa, kun siellä on viimeks käynyt viime elokuussa. Tänään maksoin muuten myös varausmaksun juhlatilasta! Heidän käytännön mukaisesti varausmaksu maksetaan puoli vuotta ennen häitä, vaikka tilan varaakin aikaisemmin, joten nyt on oikeastaan ensimmäinen oikea kulu häistä maksettu. Jännää! Sain samalla myös kutsun meidän juhlatilassa ilmeisesti hääpareille järjestettävään TastyCaken järjestämään kakkutastingiin, jossa on esillä ilmeisesti myös kimppuja ja kattauksia. Sulhon herkkuhammas on vähän huono, joten ilmoitin itseni ja kaason kakkuja maistelemaan helmikuun loppupuolella. :)

Ens viikolla mulla on itselläni talviloma ja meinasin suunnata ainakin yhtenä päivänä kaason kanssa kohti pääkaupunkia ja ainakin Ikea olis mielessä. Nyt suuntaankin siis kohtia Ikean nettisivuja ja inspiroitumaan siitä mitä kaikkea sieltä vois oikein häihin hommata :D

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Vinkkivitoset tervetulleita - jätähän kommentti käynnistäsi :)