maanantai 19. helmikuuta 2018

Kiirettä pitää...

Postaustahti on ollut harvahko, koska muussa elämässä on ollut niiiin järjetöntä kiirettä, ettei ole paljoa ehtinyt blogia kirjoitella. Teen logistiikan parissa töitä ja mun kollegani vaihtoi työpaikkaa, joten kaikki duunit on tällä hetkellä mulla, eikä ehi töissä edes ajattelemaan. Iltaisin on niiiiin puhki ettei oo vaan saanut läppäriä auki kirjoittaakseen edes pikaisesti, kun ei aivotoiminta pelaa kunnolla. Sen sijaan oon napannut koiran kainaloon ja ollaan katottu hömppäleffaa tai sarjaa. (eilen ulkoilun jälkeen mm. Zac Efronin tähdittämä Sinkkuna suhteessa)

Meillä on kuitenkin suunnitelmat edenneet ja toissa viikolla talvilomaillessa käytiin siskon kanssa mm. Ikeassa inspiroitumassa.
Yritän napata tällä viikolla hetken ihan blogiaikaa ja kirjoittaa teillekin.
En oo ehtinyt edes muiden blogeja lukemaan, joten niissäkin on kiinniotettavaa.

Palataan :)

1 kommentti:

  1. Voimia työtuskiin! Minä tein viime viikolla koulun ohella kolme työpäivää, jotka kaikki venyivät useamman tunnin ylitöiksi, ja olin perjantaina aivan loppu. Siis aivan loppu. Rankan päivän jälkeen pää on vain aivan tyhjä, eli ymmärrän täysin tuon viime viikon kauheuden jälkeen... Palaa kun ehdit, täällä odotetaan kiltisti :)

    VastaaPoista

Vinkkivitoset tervetulleita - jätähän kommentti käynnistäsi :)