maanantai 26. maaliskuuta 2018

Neljät Häät

Varsinainen klikkiotsikko, sillä ei, emme ole osallistumassa Neljät Häät Suomi-ohjelmaan, vaikka otsikosta voisi niin kuvitella. Love Me Do:ssa kyllä juttelin tuotantotiimin kanssa, mutta ei koettu sitä ihan meidän jutuksi.

Mikä homma on, että saattaa mennä muutama kesä niin ettei ole yksiäkään häitä, ja sitten yhdelle kesälle osuu useammat? Viime viikolla postilaatikosta löytyi hääkutsu kesän toisiin häihin, ja tiedän että yksi kutsu on vielä tulossa. Mulla on siis kirjaimellisesti neljät häät tänä kesänä - yhdet omat ja kolmet vieraana. Onneks sentään kaikki ei osu samalle viikonlopulle, ja ihmetyksekseni yhdetkään ei oo tän vuoden hittipäivänä 18.8.18.
Meillä on siis tulossa ihan kirjaimellisesti rakkauden kesä 2018, koska suurin osa kesäviikonlopuista tulee vietettyä juhlimassa rakkautta, mikä on ihanaa!


Luojan kiitos kaikki häät on ns. eri kaveripiireistä. Yhdet on Sulhon ystävän, yhdet mun ystävän ja yhdet mun serkun, joten voin käytännössä ostaa yhden mekon ja kierrättää sitä kaikissa juhlissa erilailla asustamalla. Pitäiskin varmaan ruveta mekon metsästykseen, koska ensimmäiset häät on jo toukokuun lopulla. Toivottavasti siihen mennessä on kesän tulo jo pitkällä, vaikka just nyt ei siltä vaikuta tän puolen metrin lumihangen ja yöpakkasten keskellä.
Meidänkin häihin on enää 152 päivää, käääääk!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Vinkkivitoset tervetulleita - jätähän kommentti käynnistäsi :)