maanantai 16. huhtikuuta 2018

30 is the new 20.


30v. Glitter sopii aina!


... tai niin mä itselleni uskottelen! :D
Täytin pääsiäisenä 30 ja pakko kyllä sanoa että minkäänlaista ikäkriisiä ei oo vielä näkynyt. Tänä vuonna on niin paljon odotettava ja kaikkea ihanaa, että jotenkin tää kolmekymppisvuosi menee ihan hujahduksessa eikä sitä ehi ees kriiseilemään. Kolmekymppisenä musta tulee vaimo, kolmannen kerran täti ja neljännen kerran kummitäti, enkä malta odottaa kaikkia näitä titteleitä!
Lisäks oon päättänyt että kolmekymppisenä teen just niitä asioita joita haluan tehdä, ja sikspä otin yhteyttä jo paikalliseen mimmilätkäjoukkueeseen, ja meinasin aloittaa jääkiekon höntsäilyn monen vuoden tauon jälkeen. Sain synttärilahjaks myös kauan toivotun tandemhypyn, ja en malta odottaa että pääsen loikkaamaan!

Mulla oli kivat pienet partyt, kaikki parhaat kaverit, hyvää ruokaa ja juomaa. Pitkään makustelin sen ympärillä että olisinko järkännyt jotkut huikeat teemabileet, mutta loppujen lopuks päädyin vaan ostamaan isot foliopallot ja lisäämään omaan naamaani ripauksen kimallusta.

Noi pallot oli oikeastaan ainoot joista mulla oli visio..
                                                       
Mulla oli selkee ajatus siitä että ehdottomasti HALUSIN isot foliopallot, ja kaikki muu olis sen lisäks extraa. Vinkkinä lahtelaisille, että Launeen Prismasta saa ostettua noita isoja palloja 9,90€ kappalehintaan, ja siihen hintaan kuuluu täyttö. Muualta ostetun pallonkin saa täytettyä samassa Prismassa 2€/kpl. Vertailun vuoksi paikallisessa Paperikuussa keskustassa samankokoinen foliopallo tyhjänä 11,95€ ja tämmöisen ison täyttö lisäksi vielä 6€/kpl, eli helposti säästää useamman euron Prismassa asioidessa, ja siellä saa tosiaan ne muualta ostetutkin pallot täytettyä kohtuuhintaan kun taas Paperikuu täyttää vain heiltä ostettuja.

Kukkaloistoa.
Kuvan PARTY-pallot on ostettu 2,50€:lla Kärkkäiseltä, ja ovat siis 40cm korkeat puhallettavat foliopallot. Noissa oli ripustusnaru mukana eli saa ns. "banneriksi" ripustettua johonkin. Meinasin säästää noi meijän häihin, ja kaikkiin mahdollisiin tuleviin juhliin, sillä ne saa uudestaan täytettyä niiden tyhjennyttyä. Ja en kestä miten paljon sain ihania kukkia!

                                        

Koska rakastan leipomista, olihan mun ehdottomasti myös leivottava. Oon pyrkinyt kokeilemaan kaikkia erilaisia kakkuja viime aikoina, jos vaikka aivot selkiytyisi sen suhteen mitä tekis sit meidän kakkubuffettiin, mutta toistaiseks ei oo ainakaan helpottanut. Tällä kertaa kokeilin persikkapassionmoussekakkua, ja tämä moussekakkuna siksi, että yksi ystävistäni on raskaana ja halusin että hänkin pystyy syömään jotain, joten jätin tuorejuustot pois. Toisena kakkuna olikin sitten paljon kohistu kinderbuenojuustis, joka oli kyllä tosi hyvää, mutta ihan supermakiaa. Toiset tykkäs suklaisesta, toiset raikkaammasta, joten äänet jakaantu aika hajan. :D

Persikkapassionmoussekakku
                                                   

Kinderbuenojuustis
Työporukalle vein aikaisemmin viikolla "ite leipomiani" Omarmunkkeja eli ite pakkasesta sulatin ja spritsasin suklaalla päälle 30. Aina ei vaan jaksa leipoa, pääsin superhelpolla ja halvalla kun sittarissa sattui vielä olemaan munkkilaatikot tarjouksessa.:D

                                     

Meijän koko kaveriporukka täyttää tänä vuona 30, joten melkoista juhlahumua tulee tää vuosi olemaan.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Vinkkivitoset tervetulleita - jätähän kommentti käynnistäsi :)