tiistai 29. toukokuuta 2018

Minimoon varattu!

Innostuin edellisessä tekstissä keksimästäni huomenlahja-ajatuksesta Sulholle ja klikkailin meille lennot häiden jälkeiselle viikolle Prahaan! Ollaan molemmat vielä lomalla häiden jälkeinen viikko ja mua jotenkin masens ajatus siitä että siitä sitten laskeuduttais takasin työmoodiin ihan noin vaan, joten tein pikaisen päätöksen ja päätin että vietetään seuraavallakin viikolla vielä rakkauskuplassa kahdenkeskistä aikaa. ♥

Elokuussa on mannereuroopassa kesälomakausi, joten hillittömän halpoja lentoja ei enää ollut jäljellä, mutta mun mielestä 300e kahden hengen menopaluusta ei oo liikaa. Lennähdetään Prahaan häiden jälkeisenä keskiviikkona aamulennolla Finnairin siivin, ja palataan kotisuomeen sitten lauantai-iltana.

Pieni jännitysmomentti on kyllä sitten siinä, että mun passihan on vanhentunut ja otan uuden passin uudella nimellä, ja tilasin täten siis lentoliputkin uudella nimelläni.
Tein toki pikaisen soittokierroksen meidän seurakuntaan ja VTJ:lle, ja sieltä sanottiin että kyllä pitäisi onnistua, kun vaan muistutan itse papille että toimittaa vihkitodistuksen heti eteenpäin ja syöttävät tiedot välittömästä VTJ:n järjestelmiin, johon sen pitäisi päivittyä nopeasti.
Suunnitelmana on siis hakea pikapassi, jonka saisi parhaimmillaan siis haettua lentokentältä lähtiessä, mutta uudella nimellä saan uuden passin vasta sitten, kun VTJ on päivittynyt...

Oon tämän kanssa kuitenkin luottavaisin mielin, ja toivon että kerrankin kaikki menis hyvin. :D

Meidän häihin on muuten enää vajaa kolme kuukautta!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Vinkkivitoset tervetulleita - jätähän kommentti käynnistäsi :)