perjantai 13. heinäkuuta 2018

TJ 43


Meidän juhliin on tänään 43 päivää eli 6 viikkoa ja yksi päivä :O
Jotenkin vielä on levollinen mieli, vaikka meiltä puuttuu vielä vaikka mitä!
Pahoittelut että tästä tulee rönsyilevä tarina, yrittäkää pysyä kärryillä :D

Mun sormus on edelleen suuri kysymysmerkki. Ensin olin päättänyt että teetän Andreasenilla itselleni Tulppaanin, jota kävinkin sovittamassa Tampere-reissullani, mutta jäin sitä sitten miettimään liikaa ja totesin että sitä varten meidän pitäisi mennä Tampereelle, ja meillä ei yksinkertaisesti ole vapaita viikonloppuja, kun voitaisiin moinen reissu tehdä ainoastaan elokuussa lomien aikaan, ja silloin on jo liian myöhäistä, koska toimitusaika on noin kuukauden verran. Niinpä sitten puhuin kultaseppäystäväni kanssa, että hän voisi mahdollisesti mun sormuksen tehdä, ja tehtiin jo pieniä laskelmia. Tuli pieniä muuttujia matkaan, ja hän sai uuden työpaikan Helsingistä ja käy nyt siis Lahesta Helsingissä töissä ja vaihtavat asuntoa poikaystävänsä kanssa, joten pohdittiin ehtisikö tekemään. Hän totesi että ei haluaisi tehdä kiireessä jotain vähän sinnepäin, jonka ymmärsin kyllä ihan täysin, itsehän tässä olen vähän viime tingassa liikkeellä :D
                                 
Älkää välittäkö rumista sormista, tässä sovituskuva yhdestä Tulppaanista.

 Nyt mulla ei siis oo mitään hajua sormuksesta, joten veikkaan että lähipäivien aikana on laukattava kultasepänliikkeitä läpi Sulhon kanssa. Kävin onneks viime vuoden puolella sovittamassa sormuksia ystävän ollessa Timanttisilla töissä, joten on tietynlainen ajatus mikä istuu kihlan kanssa hyvin.
Oon toisaalta myös miettinyt jos en ottais erillistä vihkiä ollenkaan, kihlakin on musta niin kaunis että se riittäisi jo sellaisenaan mulle, Noh, saas nähdä mihin päädytään!

Viime viikolla tein ensimmäisen tilauksen Maxikarkilta meidän herkkubuffaa varten, innostuin heidän sipsialestaan ja tilasin samalla muutaman laatikon karkkia.
Oon ite semmoinen herkkuhiiri, että meillä on oltava jotain naposteltavaa kaikkien ruokien välissä, ja koska on häät, niin mikäs oliskaan kivempi kun herkkubaari. Molemmat ollaan sipsinsyöjiä, joten sipsejä oli oltava ja pakkohan oli tarttua tarjoukseen jossa Teffelin sipsipussit 1,80eur/kpl ja kaikista herkuista sai vielä -15% alea!
Mä tilasin siis 2,8 kgs sipsejä ja 7 kg karkkia, teen meidän herkkubuffan herkuista sitten postauksen vielä erikseen kun saan kaikki tarvittavat ainekset kasaan, osa on siis vielä metsästämättä!
(Pakko tosin myöntää että mies sieltä jo yhden sipsipussin nappasi maisteluun :D)

                                  

Lisäks mä oon kovaa vauhtia hahmotellut meidän pöytien nimeämisiä ja shoppaillut ahkerasti hääkirppiksellä. Oon kotiuttanut mm. pienet lyijykynät bingoon, seremoniamestarin kellon, saippuakuplille purkkeja ja mitä vielä. Ens viikolla meen ratsaamaan viime viikonloppuisista ystävän ihanista häistä jääneitä tavaroita ja kotiutan niistä osan meille uusiokäyttöön.
Sain myös vihdoin viimein varattua palaverin kukkakaupan kanssa, ja ens viikon tiistaina meen suunnittelemaan meijän kukkajuttuja, jännää!
Viikon päästä meillä on kaason ja bestmanien kanssa pieni miitti ja yritetään vähän saada aikatauluja ja tehtävänjakoa selväksi, ja onhan se kiva että tyypit näkee porukan ennen The Päivää. :)

Meidän kutsujen viimeinen ilmoittautumispäivä on 1.8. ja toistaiseks 46/80 on ilmoittanut tulevansa, 3/80 ei pääse tulemaan ja saatiin myös yks ylimääräinen listoille... Mun tätini ilmoitti siis että hän ottaa miesystävänsä mukaan, enkä mä kehdannut sanoa siinä että on kutsuttu vain läheisimmät, ja vain ihmiset jotka tunnetaan. Hän kuulema halusi jonkun tanssikaverin,ja koska mun puolelta ei oo muutenkaan tulossa kuin vanhemmat, mummo, sisarukset ja kaks serkkua, joten annoin tässä kohtaa tän mennä ajattelematta sen enempää, ehkäpä viihtyvät sitten pidempään juhlissa.

Pitopalvelulle laitettiin menuehdotelma ja odotellaan heidän vastinettaan siihen, valittiin häävalssi ja mietitään muita musiikkitoiveita bändille ja pitäis kai ruveta kokoamaan spotifylistaa niille hetkille kun bändi ei ole esiintymässä. Lisäks mun pitäis vetää helmikuusta asti kaapissa ollut mekko päälle ja katsoa tarviiko sitä esimerkiks lyhentää.

Just eilen aattelin että eihän meillä nyt hirveesti oo tekemistä, mutta näin auki kirjoitettuna onhan sitä aikalailla kaikennäköstä mitä olis vielä hyvä hoitaa mahollisimman nopeasti. Ehkä pitää ruveta tuumasta toimeen ja kirjoittaa itelleen jonkunlainen to do-lista ja ruveta ruksailemaan asioita.

1 kommentti:

  1. Mekin ajateltin Maxikarkilta tilata häiden herkut. Sormusasiasta ei kannata ottaa turhaa stressiä. Jos sopivaa ei nyt ennen häitä löydy, ostaa rauhassa sitten häiden jälkeen, jos vihkin siis haluaa. Mieluummin valita minusta hyvä ja mieluinen rauhassa, kuin ostaa paniikissa edes jonkinlainen ennen häitä ;) Tietysti, jos oikea sormus tulee vastaan ennen häitä niiin antaa tottakai palaa :D

    VastaaPoista

Vinkkivitoset tervetulleita - jätähän kommentti käynnistäsi :)